Ewa van Vliet Keukens

Blog

Airo design inductie kookplaat

Airo design inductiekookplaat

100 cm brede inductie kookplaat

De nieuwe 100 cm breed Airo design inductiekookplaatmet 4 naast elkaar gepositioneerde kookzones en afzuiging aan de achterzijde is uniek in vele opzichten.

4 kookzones

Deze luxe kookplaat heeft 4 geavanceerde G5 inductoren met een zeer hoog vermogen en deze is standaard uitgevoerd met onder andere: 4 te bruggen kookzones, een grill stand, een powerfunctie, timers, enz.
Met de slider bediening aan de voorzijde is het instellen van het gewenste vermogen zeer eenvoudig. Door de ruim naast elkaar geplaatste inductoren is er voldoende ruimte om met 4 grote pannen gelijktijdig op deze kookplaat te koken.

Airo design inductiekookplaat

Super stille afzuiging

Aan de achterzijde van de kookplaat is zoals u van Airo design gewend bent een zeer krachtige en super stille afzuiging gepositioneerd. De motor is zo geplaatst dat de kookplaat gemonteerd kan worden in een onderkast van 900 mm breed. Deze kookplaat is uitermate geschikt voor “zwevende“ keukens en voor montage in keukens met een lage plint. Uiteraard is deze kookplaat met afzuiging geschikt voor lucht afvoer naar buiten of om te recirculeren in combinatie met een Plasglairy® plasmafilter van Airo design.

Airo design inductiekookplaat

Afspraak maken?

Laat dan hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Scroll naar top