Ewa van Vliet Keukens

Blog

Keuken kastenwanden

hoekkeuken met eiland

Keukens met een kastenwand

Keukens met een kastenwand. Je ziet het steeds vaker. Een kastenwand biedt namelijk vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de ruime hoeveelheid opbergruimte die een kastenwand creëert. Maar ook de mogelijkheid om keukenapparatuur in weg te werken. De kastenwand mooi aangesloten tot aan het plafond of ingebouwd in de muur zorgt voor een nette afwerking en geeft een keuken een strak uiterlijk.

Ingebouwd of los

Maar je kunt de kastenwand natuurlijk ook los tegen de wand plaatsen, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en eventuele uitbreiding of juist weghalen van kasten is eenvoudig te bewerkstelligen.

keuken kastenwand
moderne keuken

Of met een nis

Ook kan je kiezen voor een kastenwand met een nis. Een nis kan ideaal zijn om bijvoorbeeld een coffee corner te creëren, extra werkruimte te creëren of uw servies in te etaleren.

keuken project
eiken keukenkast maatwerk
maatwerk keuken project

Kastenwand met kookeiland

De meest populaire opstelling is momenteel de kastenwand met kookeiland, maar de kastenwand kan in iedere keukenopstelling worden toegepast.  Of u nu een L-keuken, U-keuken, T-keuken of een rechte keuken heeft; alles is mogelijk. Ook qua kleur en materiaal zijn de mogelijkheden eindeloos.

paars witte keuken

Maatwerk is wat we leveren.

Bent u niet zeker of een kastenwand in uw keuken past? Maakt u zich geen zorgen over de afmeting. Keukens van Ewa van Vliet kunnen in iedere mogelijke maat worden geleverd.

keuken

Afspraak maken?

Laat dan hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Scroll naar boven