Ewa van Vliet Keukens

Blog

Modulaire elementen

Accessorised Channels

Accessorised Channels is een serie roestvrijstalen producten, gemaakt om uw werkblad volledig praktisch en efficiënt te maken. Deze ‘goten’ met accessoires van Barazza hebben afdruiprekken voor glazen, flessenhouders, afdruiprekken, snijplankhouders en planken en vele andere toepassingen.

Ideaal om alles wat u nodig heeft tijdens het koken dichtbij de hand te hebben. De goten kunnen worden aangesloten op uw afvoerkanaal. Bekijk hieronder een aantal toepassingen die mogelijk zijn om te integreren in deze zogenoemde  ‘accessorised channels’

modulaire elementen voor uw keuken
snijplanken

Snijplank Houder

Een set van 3 zwarte HPL snijplanken. Men kan eventueel 2 snijplanken samenvoegen om zo een grotere en praktische werkruimte te creëren.

roterende stopcontacten

Roterende Stopcontacten

Deze technologische oplossing biedt u stopcontacten op de plaatsen waar u deze nodig heeft. Met het praktische 180 graden rotatie mechanisme worden de stopcontacten verborgen onder een elegante roestvrijstalen cover.

messenblok

Messenblok

Het zwarte messenblok biedt ruimte voor 12 messen. Zodoende heeeft u altijd de juiste messen binnen handbereik tijdens het koken.

Afdruiprek

Elegant rek van roestvrijstaal voor het opslaan of afdruipen van uw servies. Beschikbaar als 1 eenheid of 1/2 eenheid.

Fles Houder

Dit multifunctionele element kan worden ingezet als opslagplek voor flessen, pollepels, bestek of kruiden.

Vergiet

Dit flexibele element biedt een multifunctionele opslagplaats voor de spullen die je nodig hebt dicht bij je spoelbak of kookplaat zoals sponzen, wasmiddelen, bestek of glazen. 

Afspraak maken?

Laat dan hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Scroll naar boven