Ewa van Vliet Keukens

Onze werkwijze

creër samen het hart van uw woning

Van ontwerp tot Realisatie

Wij zoeken naar functionele, ergonomische en smaakvolle oplossingen. Niet naar standaard ruimtevulling.

Intake gesprek

U kunt alles zelf bepalen: de indeling, de apparatuur en het werkblad. Wij zoeken naar functionele, ergonomische en smaakvolle oplossingen maar niet naar standaard ruimtevulling. Bij voorkeur kom ik langs op locatie om zodoende de juiste indruk te krijgen van de ruimte.

Ontwerp

Wij maken voor u een technische tekening, maar die laat u de sfeer van de keuken nog niet proeven. Keukens Ewa van Vliet maakt voor u ook een fotorealistische 3-D tekening, zodat u kunt zien hoe het echt wordt. Alle details worden zichtbaar zodat u zeker weet dat de keuken ook na de plaatsing precies wordt zoals u in gedachten heeft.

Installatie

Montage, daar schenken we heel veel aandacht aan. Er worden eerst nauwkeurige metingen verricht. Vervolgens wordt de aanpassing van water, electra, gas en afzuiginstallatie besproken. Daarna kan de keuken door ons volledig geïnstalleerd worden.

Oplevering

Wanneer de keuken is geïnstalleerd, komen we graag nog langs om de keuken officieel op te leveren. De laatste verbeterpunten worden bekeken en opgelost. Ook voor de toekomst blijven wij uw aanspreekpunt voor alle keukengerelateerde vragen.

Luxueus, verfijnd of strak en elegant, we zijn in staat om het juiste ontwerp voor uw huis of appartement te kiezen en het beste eruit te halen. 

moderne keuken

Ultieme oplossingen voor onze klanten! Bekijk onze projecten om te zien wat we voor anderen al gerealiseerd hebben.

Één aanspreekpunt, ambachtelijk vakmanschap

Vakkundig montageteam, snelle levering +/- 7 weken

landelijke keuken
afzuigsysteem

Wij helpen u graag mee om inbouw apparatuur uit te zoeken. Geheel naar uw wens en verwachtingen, doordacht over functionaliteit, uitstraling en kosten.

Apparatuur van alle bekende merken wordt geleverd door een Nederlandse leverancier.

Afspraak maken?

Laat dan hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Scroll naar top