Ewa van Vliet Keukens

Blog

Top 5 Keuken Apparaten

tesla

1. Nikolatesla Flame

Een ongeëvenaarde innovatie! Elica heeft als eerste de NikolaTesla Flame bedacht, die afzuiging combineert met een gaskookveld. Maximale afzuigprestaties en een verwijdering van dampen en geuren die alleen Elica-kappen kunnen garanderen.

2. AIRO IG 80-100 kookplaat met afzuiging

De vier inductie kookzones met powerstanden en brugfuctie komen snel op stoom. Met een afmeting van 80 X 52 cm uitermate geschikt voor werkbladen van 60cm diep. Met een downdraft afzuiging en in combinatie met de stille en krachtige externe plintmotor doet deze inductiekookplaat rustig en efficient zijn werk. Voor de afvoer naar buiten of recirculeren met een plasmafilter blijft hij zeer stil.

airo ig 80-100 kookplaat met afzuiging
NEFF Oven Slide & Hide
NEFF Oven

3. NEFF - Oven met Slide&Hide

Slide&Hide® – ovens met een volledig inschuifbare deur
CircoTherm® – verschillende gerechten kunnen tegelijk tot op vier niveaus worden bereid zonder smaak- of geuroverdracht.
Het duo voor de perfecte reiniging: Pyrolyse na intensief gebruik – de binnenruimte van de oven reinigt zichzelf. EasyClean® – de energiesparende optie voor de snelle reiniging tussendoor.

NEFF Oven
Video afspelen
domino kookplaat

4. Domino kookplaat

Een domino kookplaat, oftewel een kookplaat met modulaire domino elementen, is een kookplaat die je volledig kunt personaliseren. Oftewel, een kookplaat op maat! Jij kiest zelf hoe groot de kookplaat wordt, welke elementen en kookmethodes erin komen, en wat de uiteindelijke lay-out van de kookplaat wordt.

domino kookplaat

5. AEG Vaatwasser met Comfort Lift

ComfortLift® zorgt voor nieuwe dimensie in vaatwassers. Een wereldprimeur en de eerste vaatwasser op de markt waarbij het in- en uitladen zonder moeite gaat. De onderste mand komt door een speciaal ontworpen mechanisme tot op een comfortabele hoogte. Tilt de vaatwasser naar een nieuw niveau.

aeg vaatwasser met comfortlift

Afspraak maken?

Laat dan hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Scroll naar boven