Ewa van Vliet Keukens

Blog

Unieke handgemaakte keukens

keukenlade
Video afspelen

Onze nieuwste partner ZAJC

Details zijn de essentie van echte luxe. En een perfecte uitstraling kan alleen worden gegarandeerd door nauwkeurig handmatig vakmanschap. Dat is de reden dat wij de samenwerking hebben gezocht met ZAJC.  Alle meubelonderdelen van ZAJC worden geproduceerd door ervaren vakmensen. Bekijk de video voor een impressie.

Subtiel en opvallend

In eerste instantie streven we ernaar een ontwerp te maken dat volledig voldoet aan uw wensen. Of dit nu een moderne of klassieke stijl betreft. Of wellicht een combinatie van beide. Naast dat de keuken een unieke uitstraling zal krijgen, verliezen we de functionaliteit ook zeker niet uit het oog. Legio opslagruimte, hoogwaardige keukenapparatuur en voldoende werkruimte zijn ,naast de uitstraling, net zo belangrijk om in acht te nemen.

keuken project

Individuele aanpak

We weten dat u bij ons komt om iets te vinden dat massaproducenten niet bieden. Hier zien we ieder keukeninterieur als een individuele microkosmos, waarvan het karakter door de gastheer zelf wordt gecreëerd. We nemen de tijd om uw voorkeuren te leren kennen en creëren samen de best passende oplossing  Om zodoende aan alle kwaliteits- en visuele verwachtingen te voldoen.

keuken

Afspraak maken?

Laat dan hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Scroll naar boven